Shadow

Oxford – повече от екипировка за мотор!

Повечето от нас, като чуят „Окфорд“ и си мислят за образование. За заклетите мотористи това обаче не е така. Те отдавна използват и ценят невероятните продукти на британския производител на мото екипировка Oxford, лидер на това поприще с около половин век история зад гърба си. В гамата им ще открием всичко, което би улеснило вълнуващия живот на моториста и всеки любител на приключенията като цяло. Необходими са ви неща като водоустойчива раница, чанта за резервоар или мото чанта за крак Oxford? А защо не истинско „хууди“ с кевларени нишки, не какви да е, а DuPont – от самите създатели на този високотехнологичен материал? Освен че наистина защитава моториста, въпросното яке е лесно за поддържка и се пере на ниска температура. А и няма смисъл да задаваме не чак толкова трудния въпрос – от какво се произвеждат противокуршумните жилетки и одеала? От кевлар! Всички тези продукти с лекота ще откриете в най-близкия шоурум на Honda в страната (дилърствата на марката предлагат и Oxford) или в официалния електронен магазин на Бултрако Моторс.

В продуктовата гама на Oxford наистина има всичко, което ще накара не само заклетия моторист, а всеки любител на приключения на открито, да се усмихне – балансьори, тапи, вентили, протектори за колене, практични прожектори с LED светлини, спрейове за почистване, такива за импрегниране, че дори и специални комплекти четки, с които да отстранявате замърсявания от веригата си. Да не пропуснем водоустойчивите гащеризони, якета и панталони. Освен мото екипировка, Oxford произвеждат и покривала не само за любимата ви машина, а дори и за куфарите, които сте поръчали за нея.

Висококачествените продукти Oxford, които могат да ви измъкнат от всяка непредвидена ситуация, са наистина чудесно попадение. Така модерните през последните години шалове тип „бандана“ при Oxfod придобиват съвсем други измерения. Изработени от високотехнологични материи, те се делят на толкова много различни видове – затоплящи, охлаждащи, предпазващи от вятър, или оти UV лъчи.

Вашият коментар