Shadow

4 идеи за подарък за Свети Валентин

Празникът на влюбените наближа, а вие още се чудите какво да вземете на половинката си? Парфюми? Цветя? Нова джаджа, с която да сърфира из Интернет. Възможностите са много, а времето за избор все по-малко. Затова и ние идваме на помощ, предлагайки ви 3 идеи за подарък, с които да зарадвате половинката за празника на влюбените.

1. Марков парфюм

Точно така. Подаряването на парфюми никога няма да излезе от мода. Дамите, а и господата с удоволствие ще се насладят на нов аромат, с който да съблазняват половинката на всяка възможна среща.

Женската част от света е привърженик на опитването на различни аромати докато не открие правилния за нея. Бъдете част от упражнението и ѝ покажете, че мислите за женските ѝ нужди.

За помощ се обърнете към Bvlgari, Bottega Veneta, Gucci или YSL и няма опасност да сбъркате. А в Parfium.BG можете да намерите и интересни комплекти, които да ви свършат оше по-добра работа.

2. Бижу

Има ли жена, която ще откаже нежна кривна, брошка или накит? Определено няма такава или ако има, още не сме се срещали с такъв индивид.

Обърнете внимание на стила на половинката си, за да сте сигурни за точни подарък. Ако обича да носи обици, вземете комплект гривна с обеци или колие с обеци. Сребро или бяло злато е жокерът от нас.

3. Книга

Ако половинката ви е любител на книгите, няма да сгрешите, ако ѝ вземете книга на любимия писател. Всяка ново излязла книга също е възможност, но първо се уверете, че знаете кой жанр предпочита тя.

Ако все пак не знаете как да се ориентирате, винаги може да попитате някой учтив консултант в книжарницата. Тези хора винаги знаят какво да предложат и в по-голяма част от случаите ще уцелят точния подарък на 99%.

4. Електронна джаджа

В 21 век няма човек, който да не разполага поне със смартфон, таблет или някоя електронна джаджа, която да ни помага да си прекарваме времето безцелно в Интернет. Липсата на такава или още по-лошо – нефункционираща джаджа, може да изнерви всеки, който е свикнал с устройството.

Ако сте с неограничен бюджет, новият телефон или таблет, на който да гледате заедно филми, ще бъдат точното попадение.

Вашият коментар