Shadow

Цели бански за макси дами

Идеалният вариант за плажно облекло за жени и момичета с големи размери са целите бански. Те най-добре скриват проблемните зони на нестандартна фигура, правейки я по-елегантна и стройна. Затворените бански костюми включват такива модели като танкини, както и оформящи цели бански костюми.

Цели бански за макси дами

Бански-рокля е подходящ за дами с по-едри фигури, които се срамуват да се появят на плажа по бикини или просто предпочитат различен стил. Прилича на мини рокля и успешно скрива всички недостатъци на пълната фигура. Корсажът на този бански костюм, простиращ се до дъното от напомпаната талия, успешно маскира изпъкналия корем, а малко „разделение“ – големи бедра.

Перфектното изобретение на плажната мода за пълни – танкини. Комбинацията от къси панталонки и горнище със или без презрамки е подходяща за всяка фигура без изключение. Това е много удобен и универсален модел бански, който може да се носи не само на плажа, но и в страната, за отдих на открито.

Оформящите цели бански, както подсказва името, благодарение на използването на специални тъкани и специални техники за рязане, ви позволяват да оформите фигурата, приближавайки я до идеалните форми. Имат специални вложки около талията, корема, бедрата, които имат забавящ ефект, намаляват количеството на проблемните зони.

При избора на бански костюми за пълни момичета и жени се препоръчва да се спазват следните правила:
Избягвайте големи рисунки и модели с преобладаване на светли тонове, визуално увеличават обема на фигурата.
Предпочитайте вертикални линии, както и комбинация от светли цветове отстрани на банския и по-тъмна предна част, за да отвлечете вниманието от пълнотата в областта на корема.

Ако сте с големи бедра, долната част на банския трябва да е по-тъмна. Използвайте в комбинация с парео бански – чудесен вариант за украса на плажния ансамбъл и скриване на прекомерната пълнота на бедрата.

Бански с пола за макси дами

Флиртуващ бански с цяла пола (или цял бански) е чудесен начин да покажете добър вкус, чувство за стил и да скриете проблемните зони на тялото си. Такива бански костюми могат да бъдат както отделни, така и затворени. В първия случай полата може да бъде неразделна част от плувните куфари или просто да бъде разположена върху тях под формата на широк волан, полата може да бъде права и разкроена. Полата на бански ще помогне да се скрият непривлекателни стрии, съдови звездички на бедрата, ще позволи на жената да изглежда по-стройна и да се чувства комфортно и без притеснения.

Основните тенденции, които банските костюми за пълно шоу – смели цветове, модерни материи, интересна кройка детайли. Различни варианти на едноделни и отделни бански – с бюстове на глезените, плаващи чаши, презрамки с различна ширина, регулиращи подплънки осигуряват пълна свобода на избор.

Банските, които ще бъдат много популярни през новия сезон:

  • с дълбоко V-образно деколте;
  • драперии отстрани на затворени бански костюми;
  • танкини за пълни;

На какъвто и модел да се спрете, не забравяйте че най-важното е да се чувствате прекрасно на плажа. Посетете нашия онлайн магазин и изберете Вашия модел. При нас ще получите точна консултация за перфектния бански.

Вашият коментар