Shadow

Топ причини да си купите обувки Ted Baker онлайн

Онлайн пазаруването стана популярно в почти всяка индустрия. А в модния бранш предимствата от тази практика са много по-дълбоки.

Вижте топ причините още днес да си купите обувки Ted Baker онлайн.

Цена

Първо, онлайн магазините обикновено предлагат по-достъпни цени от типичните физически обекти. Най-голямата причина за това е конкурентният характер в света на онлайн пазаруването.

Тъй като много хора използват интернет като инструмент за търсене на по-евтини артикули, всеки онлайн магазин иска да спечели вниманието на клиента. Общите разходи освен това са много ниски за онлайн магазините; те нямат физически магазини за поддръжка, а само уеб сайтове и складове.

Това им позволява да прехвърлят разходите и намаленията към клиента.

Удобство

Пазаруването на обувки онлайн е много удобно. Клиентът може да разглежда директно различни имена на марки. Не е необходимо да се обличате, да шофирате или да ходите пеша до магазина, за да си купите нещо.

Магазините работят 24 часа в денонощието през цялата година, така че няма чакане на опашки и каквито и да било други проблеми.

Поверителност

Важно предимство на онлайн пазаруването е, че то е дискретно. Малък е и натискът за бързо вземане на решение, няма обслужващ персонал, който да надвисва над главата на клиента, чакащ той да направи своя избор.

Яснота

Физическите магазини са проектирани така, че клиентът да попадне в рекламни капани и да направи повече покупки от първоначално предвиденото. Маркетолозите правят това, като поставят плакати, съобщения и цветни кодове, за да отклонят вниманието. Те ще поставят предмети, които се предлагат отпред, и обувките, от които наистина се нуждае клиентът, в задната част на магазина, например, за да увеличат вероятността хората да попаднат в такива капани.

Когато пазарувате онлайн, няма такъв натиск от маркетингови трикове, освен това те имат диаграма за преобразуване на размера на обувките онлайн. Ето така можете да имате цял един свят, от който да избирате, когато купувате обувки онлайн – не само малък магазин със скромен склад.

Вашият коментар