Shadow

Предимства на свободно стоящите конвектори

Свободностоящите конвектори са един от най-търсените уреди за отопление в страната. Както можете да се уверите сами на Klimatici.bg, те се предлагат в огромно разнообразие от размери, цени и дизайн.

Мобилност и възможност за пренасяне от стая в стая

Свободностоящи конвектори са чудесно решение ако се налага да местите отоплението от една стая в друга. Лесната преносимост позволява да използвате само един уред. Така можете да го използвате например през деня в дневната и през нощта в спалнята.

Идеално решение за извънградско жилище

Свободностоящите конвектори са идеални както за градски апартамент, така и за извънградска или селска къща, която посещавате рядко и където не е финансово обосновано да се инсталира скъп климатик.

Така можете да го изключвате и да го прибирате в килера или в мазето когато не ви е необходим (например през лятото) или да го вадите и да го включвате когато е нужно да стоплите жилището, ако го посещавате например през зимните празници.

Може да бъде винаги до вас

Ако искате да поставите преносимия свободностоящ конвектор до дивана през студените зимни дни или искате да е до вас докато четете книга на креслото рай прозореца, това отнема секунди. Уредът е лек и можете да го местите при всяка необходимост.

Най-доброто решение на най-добра цена

Конвекторите са изключително полезни за комфорта на топлината във вашия дом, а най-хубавото е, че се предлагат на невероятни цени. Дори и уредите от най-висок клас и с най-високи нива на енергийна ефективност струват в пъти по-малко от един хубав климатик.

Икономията на електроенергия е гарантирана, особено ако купте смарт модел, които са оборудвани с функция “сън” и със свръхчувствителни датчици за температурата на въздуха.

При най-скъпите уреди можете да управлявате конвектора с дистанционно управление, което става на същия принцип на климатиците. При тях не е необходимо дори да ставате от креслото за да зададете нужнит настройки и желаната температура.

Възможност за охлаждане

Основната част от свободностоящите конвектори, които се предлагат на пазара са създадени за отопление. Една много малка част, обаче, разполагат и с функция за охлаждане. С повишаване на цената на свободностоящите конвектори, неизменно се увеличават и екстрите, с които те разполагат и именно това е една от тях.

 

 

Вашият коментар