Shadow

Почивка в хотел Panorama варна – преглед от Hotelite.net

 

Настъпващото лято и отпускарски сезон все повече ни подтиква към търсене на подходящ комплекс за прекарване на годишната почивка. Хотел Панорама във Варна може да се окаже Вашето място, но само ако имате предвид някои нюанси, които ще споделим с Вас в настоящото ни ревю, оценки и мнения за комплекса.

Какво е особено за хотел Панорама Варна

Основният акцент на комплекса е предлагането на качествени услуги, престой и обслужване. Тук са взети всички особености на пандемичната обстановка и се предлага максимално безопасна и чиста среда. Хотел Панорама се намира в центъра на Варна и около него имате възможност за достъп до различни ресторанти, барове и заведения. Наред с всички стандартни удобства и луксозни стаи, тук ще откриете високоскоростен безжичен интернет, технологични смарт телевизори и удобни легла.

В хотел Панорама Варна ще се насладите на пълноценни масажни, хидро и релакс услуги. Ще получите най-добро обслужване и отлични цени. Комплексът е 4 звезден и собствени впечатления можете да направите от прикачените изображения. Две нощувки за двама струват около 213 лв.

Какви са реалните впечатления на Hotelite.net при престоя

От сайта са решили да посетят комплекса на място и да споделят собствени снимки, оценка и мнение за хотел Панорама във Варна. Престоят им е протекъл в делукс стая с изглед към Черно море. Още при пристигането са изникнали негативни впечатления от близостта на сградата до оживено кръстовище и по специално, трудностите до достигане на паркинга на самия комплекс. Въпреки това, след достигането до гаража на сградата е установено, че той е изключително тесен и се налага доплащане от 15 лв. за ден.

След използването на топлата връзка от гаража с комплекс Panorama и навлизането във вътрешността му, първоначалните впечатления са доста добри, особено от носещия се навсякъде приятен аромат. Използваната от екипа стая е била достатъчно просторна и оборудвана с тераса и изглед към Черно Море. Вътре са открили стандартните диван, холна масичка и мебели за съхранение на дрехите. Тук също получавате минибар, сейф, комфортна спалня, халати и принадлежности за лична хигиена.

Банята е достатъчно просторна, но негативно впечатление прави недостатъчното осветление на отделни зони, като например тази за къпане. Това може да създаде определен дискомфорт, но не е стряскащо.

Храната е доста посредствена, въпреки 4-те звезди на хотел Панорама Варна. Също, доста често се срещат непочистени от трохите маси, а салфетките се вземат индивидуално от едно място.

Какво е общото мнение от посещението

Изключвайки описаните дребни неудобства, като цяло хотел Панорама във Варна може да предложи:

  • Професионално обслужване от любезен персонал и отделно пиколо за багажа;
  • Задоволителна хигиена;
  • Лесно откриваема локация;
  • Значителна тишина, въпреки оживената обстановка около сградата.

Вашият коментар