Shadow

Подай ръка на семейство в беда, осъществи мечтата си!

Знаете ли, че родният туристически бизнес съставлява 15% от икономиката на страната ни и дава препитание на над 300 000 български семейства? Може би не сте запознати със сухите цифри на статистиката, но със сигурност към момента вече усещате последствията от пандемията на свой собствен гръб. От началото на годината светът ни се преобърна, като засегна всяка сфера на живота ни – здравето, работата, социалните контакти, пътуванията и дори мечтите ни вече не са същите, а страхът бавно, но сигурно се пропива във всяка фибра на тялото ни, докато слушаме мрачните сводки за заразени и починали хора всяка сутрин.

Няма как да останем безразлични към пандемията, защото тя ни принуди да се затворим у дома, да работим онлайн, да се чуваме с приятели по телефона, вместо да се виждаме и събираме с тях и да мечтаем за деня, когато с обединени усилия ще надвием заразата, вместо за слънчеви брегове, или снежни писти. Туризмът обаче се оказа един от първите засегнати сектори в икономиката ни, а последствията се задълбочават с всеки изминал ден, заплашвайки да провалят и зимния сезон в българските курорти, въпреки вече взетите мерки за безопасност и вложени в това средства. Държавата се опитва да протегне ръка на всеки човек и бизнес, но това е непосилна задача и може би дойде време и ние да се включим в борбата със средствата, с които разполагаме. Планирате ли зимната си почивка? Може би все още мечтаете за релакс сред заснежените върхове на любимата си планина, но същевременно съмнението, че това няма да се сбъдне тази годин, настъпва все повече и повече и ви кара да се откажете от плановете си. Не го правете! Все още има надежда, а хващайки се за нея, ще подкрепите и родния туристически бизнес.

Става въпрос за Luxury Discounts – модерната онлайн платформа, създадена в началото на годината и подкрепена вече от над 40 популярни личности и множество хотели. Сайтът работи на принципа на затворен клуб и предлага ваучери за примамливи дестинации, които заплащате сега, а можете да използвате следващата година, осигурявайки по този начин оборотни средства в подкрепа на туристическия бизнес. С Luxury Discounts ще сбъднете мечтите си и ще подадете ръка на семейство в беда, разгледайте предложенията още сега!

Вашият коментар