Shadow

Отчитат ръст в потреблението на междуградски и летищни трансферни услуги

Ръст в потреблението на междуградски и летищни трансферни услуги през последната година отчитат компаниите в бранша. Според тях, тенденцията отчасти е свързана с пандемията от Covid-19 и търсенето на опции, избягващи физическия контакт и пътуванията с повече на брой хора.

Сред останалите причини все повече хора да използват този тип транспорт са неговото удобство и бързина.

„На практика това е най-бързият начин да стигнем от точка до точка в България. А бързината, разбира се, не е за сметка на качеството на услугата“ – съобщават от водещата компания този сегмент Unitrans.bg.

Сред многобройните дестинации, които компанията обслужва, са всички големи градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Велико Търново и Габрово. В това число влизат също известни курортни дестинации като Пампорово, Банско, Слънчев Бряг, Несебър, Созопол, Албена и Златни пясъци.

Освен междуградски трансфери, Unitrans предлага трансфери и от летищата в София, Пловдив, Бургас и Варна. А за максимален комфорт на клиентите, услугата включва трансфери от удобен за тях адрес, хотел, жп и автогара до всяка точка в страната и чужбина.

„Услугата е много по-различна и включва автомобили с удобства като безплатен Wi-fi, TopBox (багажна кутия), безплатна минерална вода, включен в цената паркинг на всяка от посетените локации и много други неща. Приветливите ни и дружелюбни шофьори ще се погрижат пътуването ви да мине неусетно и приятно“, заявяват още от компанията.

Вашият коментар