Shadow

Най-практичните хигиенни колички за вашия бизнес

В онлайн магазин Cleaning Market обръщаме специално внимание на всеки наш индивидуален клиент. С особена прецизност подбираме продуктите, ориентирани към бизнес сектора. Ценим корпоративните си клиенти изключително високо, без да правим разграничения и предпочитания към сегмента, към който принадлежат, или големината на компанията. Ето защо в селекцията ни от висококачествени и практични хигиенни колички разполагаме с всякакъв тип модели и продукти, които да отговорят на различни корпоративни, бизнес и производствени нужди.  

Хигиенните колички са изключително полезен почистващ аксесоар, който съчетава в себе си в компактна форма пълният пакет от най-необходимите препарати и инструменти за поддържане на изисквания стандарт за чистота и подредба. Най-често в тях са включени кош за отпадъци, мопове, кърпи,кофи и специални отделения, в които служителите от почистващия персонал да подредят пособията си за работа. В зависимост от големината на обекта,изискващ почистване, предлагаме и различни по големина хигиенни колички. Всеки модел е лесен за управление и може буквално да се побутва и придвижва с най-лекото движение с крак или ръка. Целта ни е да осигурим на почистващия персонал възможност за спокойна, приятна и спорна работа всеки ден и в случай на всякаква степен на замърсяване. В тази връзка, нашите хигиенни колички са оборудвани с ергономична дръжка, която допълнително улеснява работата на служителите в отдел „Чистота“.  

Сред най-функционалните екстри на нашите хигиенни колички е опцията за бързо зареждане на почистващ препарат, който в повечето случаи се използва за подови настилки. Необходимо е буквално да се натисне едно копче, за да се зареди резервоарът с пенлив, воден или силно концентриран препарат за почистване.  

В Cleaning Market предлагаме и иновативни хигиенни колички, които са снабдени със специална технология за сигнализация. Тя се задейства в случай на опасност от хлъзгава повърхност, която представлява както риск за служителя, така и за гостите на вашия обект. Най-често знакът е светлинен, като част от моделите имат и звуков предупредителен сигнал.  

Не се колебайте да направите сравнително евтина инвестиция, като закупите нужния брой хигиенни колички за вашия туристически, производствен или търговски обект. С нея вие бързо ще намалите нужното време за почистване на отделните помещения, а и ще зарадвате персонала. Докажете на служителите си, че мислите за тях и тяхното удобство по време на работа, и инвестицията ви ще се възстанови неколкократно.  

Последно, но не по важност, трябва да отбележим и, че макар и масивни като размер, освен че спестяват време и усилия на работниците ви, нашите хигиенни колички пристигат и с изключително стилен дизайн. Можете да изберете продукт в желан от вас цвят, който да се впише в гамата от нюанси на вашия интериор.  

Експлоатационно устойчиви, свеждащи до минимум напрежението в динамиката на работното място, супер функционални и лесни за използване, нашите хигиенни колички, освен всичко, друго се предлагат на достъпни и конкурентно ниски цени. Всеки от моделите ни е наличен на склад, така че можете да поръчате още днес и то в голямо количество, ако смятате, че обектът ви има нужда от повече на брой хигиенни колички.  

За допълнителна информация относно нашите продукти или в случай, че искате да направите индивидуално запитване или поръчка, не се колебайте да се свържете с нас още днес. Нашите любезни служители са винаги на ваше разположение и с радост ще ви помогнат в избора на перфектните за вас хигиенни колички.  

интериорен изпълнител

Вашият коментар