Shadow

Къща за гости Кристал – правилното място за почивка в Триград

Къща за гости Кристал е ситуирана в Новия квартал на Триград, на 25 км от град Девин, обл. Смолян. Тя се разполага на спокойно място в селото с уникална гледка към Родопите от всяка стая. Къщата е ситуирана на голяма надморска височина от близо 1300 м, което е предпоставка за чудесен климат за почивка в планината през всеки сезон на годината. Къщата предлага отлични условия за почивки и нощувки в Триград за до 10 човека в двойни и тройни стаи.

Къща Кристал разполага с редица екстри за своите посетители като: телевизор във всяка стая с цифрова телевизия, безплатен Wi-Fi, хладилник и безплатен паркинг за всички наши гости. Те могат да се възползват и от екстри като: обширна трапезария с камина, голяма библиотека, страхотна лятна градина, барбекю и домашни еко продукти – мурсалски чай, еко мед, домашно приготвени мекици.

В къща за гости Кристал престоят е свързан с множество забавления и прекрасни панорамни гледки към Родопите. Нашата цел е всеки посетител да желае да ни посети отново, защото обикновено гостите ни се превръщат в наши близки приятели. За тези от вас, които обичат да спят до късно, топлите кафе и чай ще ви очакват на обилната сутрешна трапеза на двора. Всеки наш гост ще закуси и домашно приготвени родопски мекици, сладка, сирене, кашкавал, еко мед и палачинки и ще опита от местния „афродизиак” – Мурсалския (Триградския) чай, известен основно с лечебните му свойства.

Къща за гости Кристал притежава огромна библиотека от книги от най-различни жанрове, на които можете да се насладите, докато почивате след дълъг преход в Родопите, например. Споделете впечатленията от престоя си при нас, като оставите положителен или отрицателен отзив в специалната „Книга за гости“ или напишете такъв в официалния сайт на къщата.

Благодарение на любезните стопани на Кристал, вие ще може да разгледате всички красоти и забележителности, които предлага това прекрасно българско кътче. Около Триград се намират пещерите – Ягодинска, Дяволското гърло, Харамийска, както и местната забележителност – „Привалете камен“.

Приканваме ви да направите резервация за нощуване в двойна или тройна стая в къща за гости Кристал – Триград на телефон: +359 889 268 996: лице за контакт – Къдрица Поюклийска. Разгледайте цените за нощувки в къщата – имате възможност да наемете и цялата къща за летния сезон на преференциална цена.

Очакваме ви!

Вашият коментар