Shadow

Къща за гости „Дом Петкови“ местност Узана, Габровски балкан

Дом Петкови предлага удобство и уют в китното балканско село Зелено дърво срещу чешмата. Разполага с 3 спални за 9 човека а при необходимост се добавя още едно място за спане.
Всяка стая е сбаня и самостоятелен санитарен възел.  На първия етаж е просторна зала за отдих, занимания и хранене с добре оборудвана кухня за самостоятелно приготвяне на храна за 20 човека. Къщата е с локално отопление, кабелна телевизия  и лятна градина с басейн.  Любезните домакини ще ви предложат екопродукти от региона; билки мед и пчелни продукти, лечебни и козметични продукти от марката ПРОПИ.

Село Зелено дърво е закътано в южният скат на зеленодръвският рът в Централен балкан. Името си носи от вековна ела, по която се ориентират руските и турските войски на път за шипченския проход. Днес този проход е еко-пътека       “ Габрово –  Узана “ и е поддържана от природен парк       “ Българка “. Разположено е на 4 км. от ски пистите на Узана, на 12 км. от гр.Габрово, в близост до АЕК “ Етъра “, Дряновски манастир, Соколски манастир и Боженци. Село Зелено дърво е привлекателна туристическа дестинация. Благоприятните условия, кристално чистият планински въздух, възможността туристите сами да се докоснат до природните дарове на балкана – диви ягоди, много къпини, дренки, шипки, гъби и голямо разнообразие от билки, тишината и спокойствието далеч от големият град е това което ще направи Вашата почивка неповторима и незабравима.

За контакти:
0878845304
0879003357
tania.petkova@abv.bg

Вашият коментар