Shadow

Как да носим къса блуза дори и през есенния период?

Носенето на къса блуза, било то с ръкави или без през пролетния и летния сезон беше тотален хит. И ако тогава температурите позволяваха да се носят подобни облекла, то есента бавно ни напомня за себе си. Само, че този дрехи са все така актуални и през есенния период. Тогава на преден план остава въпроса – как да ги носим, така, че едновременно да сме актуални и в същото време да не ни е студено. Отговорът малко по-надолу.

Разковничето за това как да се носят скъсените блузи, идва в правилното им съчетание с останалите дрехи – панталони, сака и т.н. Ако това успеете да го постигнете няма да имате проблеми и ще сте едновременно и в крак с модните тенденции и ще ви е приятно топло през по-хладните дни на годината. Носенето на къса блуза през есента би следвало да се съчетае с подходящ панталон в висока талия, или пък джинси, които също да са с висока талия. Към панталона задължително добавете едно оверсайз сако (много са актуални тези, които са в ярки цветове като оранжево, цикламено и синьо). Ако предпочитате полите, то имайте предвид, че тази есен денимът на почит и съвсем спокойно може да заложите на пола от деним с висока талия и вашата любима скъсена блузка.

Що се отнася до това къде може да намерите наистина готина, супер свежа и актуална къса блуза, то определено моден бутик Nikole Collection може да ви предостави огромно разнообразие от такива, и при това с високо качество на изработката, страхотни модели и изгодни цени, на които няма да устоите. Всички предлагани модели в колекцията на Nikole Collection са съобразени с най-новите модни тенденции, така, че да ви предоставят освен качество и добри цени, но и автентични модерни и страхотни модели блузи и облекла, в които да се чувствате удобно и да сте в крак с тенденциите. Непременно разгледайте предложенията им и се насладете на богатия избор, който ви очаква.

Вашият коментар