Shadow

Ваканция с „екстри“- хлебарки и дървеници. Как да се отървем от тях?

Има хора, които, когато правят резервация за своята ваканция, не държат на удобствата, които се предлагат в стаите. За тях това е просто място, където да преспиш за през нощта. Но това далеч не е така. Дори да не е пълен лукс, трябва да държите да бъде чисто и подредено. Хигиената е най-важна, защото в стаята, която сте наели може да има хлебарки, дървеници или други гадинки и да прекарате една незабравима, но не в добрия смисъл, ваканция с „екстри“ като хлебарки и дървеници. Освен това можете да ги пренесете с багажа си у дома. А случили се това трябва да предприемете незабавни действия по изтребването на вредителите. Унищожаването им е важно, защото те разнасят инфекции и болести, застрашават физическото и психическото здраве на вас и вашето семейството и предизвикват дискомфорт.

Най-сигурният начин да се отървете от този враг у дома, след като сте се прибрали от ваканцията си и се е случило пренасянето на гадинките, е като потърсите съдействието на preventa.bg дървеници. Опитните специалисти използват безопасни за хората и животните препарати, за да унищожат вредители като хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, гризачи и други. Предлагат 100% гаранция за 6 месеца и възможност за удължаване. Важният аспект в работата им е бързото локализиране и ефективно изтребване на вредителите.

Какво представлява системата за изтребване на хлебарки и как работи? – за време около 15 минути, в което не е необходимо да напускате жилището си, офиса или сградата, в която се намирате, се използва препарат в микрокапсула, която хлебарката поглъща. Методът на фирма  Превента ДДДД ЕООД е иновативен, работещ и не оставя следи или мирис.

За изтребване на дървеници се правят през 5-7 дни, 2 или 3 поредни обработки, като трябва да подготвите помещението, където ще се пръска предварително:

  • да има свободен достъп до мебели и плоскости,
  • да махнете спалното бельо, завивките и дрехите под и по леглата, като ги сложите в черни, найлонови чували и ги изнесете на слънчева тераса,
  • да изпразните нощните шкафчета,
  • да махнете храната в помещенията, където ще се извърши пръскането против дървеници.

Необходимо е 3-4 часа да не се влиза в помещението, където се е пръскало. По-дълъг часови период е нужно при наличие на деца и бебета. Но ще бъдете информирани, спрямо всеки индивидуален случай.

Превента оперират в София, Перник, Пловдив и околните населени места. Основните приоритети на компанията са: професионално и безопасно изпълнение, ефективни и дълготрайни резултати, коректно и любезно отношение към клиента. Служителите им са с дългогодишен опит, организирани са и знаят как да си вършат работата.

Доверявайки им се, вие се оставяте в ръцете на една от най-предпочитаните фирми за унищожаване на хлебарки и други вредители, която има изграден имидж като стабилен партньор в ДДД сферата. С помощта на техния професионализъм за отстраняването на гадинките у дома вие се грижите за чистотата и здравето на цялото семейство и си осигурявате защитна и спокойна среда.

От съдействието на Превента могат да се възползват и хотели или хора, даващи стаи под наем с ниска хигиена, където има наличие на хлебарки, дървеници или друга напаст. Унищожаването на вредителите дава спокойствие и комфорт на вашите клиенти и посетители за пълноценен отдих и почивка.

Вашият коментар