Shadow

Най-добрите подаръци за една дама

 

Избирането на подарък е трудно, особено когато той е предназначен за дама. Какво иска тя? От какво има нужда? Обича ли да чете? Има ли алергии? Кои са любимите й парфюми? Въпросите са толкова много, а времето за вземане на решение е толкова малко. 

За да ви помогнем да намалите стреса при пазаруване на подаръци, сме подбрали няколко варианта, които са универсални. 

Пижами – пижамите са страхотен подарък, защото хората рядко ги купуват за себе си. Затова не се замисляйте, ами изберете най-удобната и най-леката пижама за вашата любима жена.

Парфюми – ароматите са класика. Нито една дама няма да остане равнодушна към подобен подарък, особено ако той е от fra.bg. Изненадайте я с нов аромат или пък й подарете любимия й парфюм – още един брой никога не е излишен. Ако ще правите покупката онлайн, ще имате възможността да проучите нотките на подбраните от вас парфюми, именно тази опция е възможна във fra.bg.

Жилетка – доскоро смятана за дреха, която не е модерна, жилетката днес е задължително облекло в дамския гардероб. Подарявайки на една жена топла жилетка, й показвате, че цените нейната нежност, изразявате топлина и загриженост.

Домакински съдове – колкото и клиширано да звучи, една запалена домакиня, която обожава да приготвя разни вкусотийки, ще ви бъде благодарна за подобен подарък. Тя ще оцени жеста ви на внимание и това, че сте разбрали, че готвенето е нейна страст.

Свещ – ароматната свещ е идеален подарък за жената, която обича да прекарва време в уюта на дома си. Освен това свещта може да бъде страхотен аксесоар за всеки интериор. Така че никога няма да сбъркате, ако подарите креативна свещ на дама, която е луда по обзавеждането.

Творчески подарък – творческият подарък е нещо, което сте направили собственоръчно. Дали ще бъде колаж от общи снимки, романтична картичка написана на ръка или пък керамичен съд, който сте изваяли със собствените си ръце, една дама ще оцени подобаващо жеста, който сте направили към нея.

Вашият коментар